Уголемяване на Пениса

Как да увеличим размера на мъжкото си самочувствие

Малък ли е моят пенис?

Какво означава малък пенис?

Повечето мъже биха се съгласили, че “малък” е пренебрежителен термин, когато се използва в едно изречение с “пенис”.  Не е правилно да категоризираме един пенис с точно определение като “малък”, затова за предпочитане е израза ” пенис, не развил пълния потенциал на своя размер”.

Дали имате малък пенис или не, не се знае, защото често се случва това да се определя на база собствени възприятия или погрешно схващане. Има мъже, които започват да правят упражнения за увеличаване на пениса с убеждението, че им е малък. Това е като стройна жена в огледало, констатираща, че е дебела. Същият ефект на изкривяване се получава и при мъжете.

Притежанието на малък пенис наистина е въпрос на лично схващане, а не на цифри. За един мъж той наистина ще е малък, но за друг ще бъде огромен. Има десетки примери в статиите и форумите за тази  разлика в мненията за личния размер.

Какво означава среден размер?

Определянето на категоричен среден размер за пенис е доста трудно. Има толкова много фактори, включително и географски, че не може да се сложат такива окнчателни  рамки. Например в Китай се счита за среден размер пенис около 11 см, докато примерно в Еквадор е 18 см!

Дори проучванията, които са правени по демографски фактор са със статистически значима разлика в цифрите. В едно изследване средната дължина е 11 см, в друго е 14 см, а в трето излиза дори над 18 см.

Това може да го приемете за добра новина! Никой не може със сигурност да определени пениса ви за малък. Трябва да игнорирате негативните си мисли и вместо да се самосъжалявате се усмихнете, защото все още няма определена фиксирана средна дължина. А и току що попаднахте на място, на което може да научите как да увеличите размера на своя пенис.

Фактори, които определят малкия размер на пениса

Много мъже не осъзнават, че размерът на пениса е в състояние да търпи постоянни промени. Има различни фактори, които определят това:

  • Тегло
  • Стрес
  • Пушене и консумация на непълноценна храна

Теглото играе голяма роля за размера на пениса, особено ако става въпрос за свръх тегло. Има една област от подкожна мазнина разположена точно над пениса и около основата му, която расте, когато напълнявате. Когато започнете да наддавате на тегло, се губи част от вашия размер. Това не се случва действително, а просто остава скрит, заради увеличението на тези мазнини около основата му.
От друга страна, ако отслабнете пенисът ви ще изглежда по-голям, защото ще се разкрие и част от вътрешния му размер, който обикновено е скрит.

Стрсеът и тревогите също оказват влияние върху размера. Колкото сте по-спокоен, толкова по-голям пенис ще имате. Обяснението е, че стресът влияе чрез свиване на кръвоносните съдове, а това
намаля притока на кръв към пениса. Крайният резултат е, че пенисът ви ще е недостатъчно кръвоснабден и съответно ще изглежда доста по-малък.

Нездравословният начин на живот  също води до по-малък пенис. Пушенето и диетата са огромни фактори, защото от това зависи дали ще функционира правилно циркулационната ви система подобно на кръвоснабдяването при стресови ситуации. Лошо кръвообращение = малък пенис.

Искам да имам по-голям пенис? Какво да направя?

Искате да увеличите размера на своя пенис? Искате да постигнете пълния му потенциал? Има отлични техники, програми и множество упражнения, които биха ви гарантирали добавени сантиметри към размера съвсем безопасно и ефективно.

Няма значение дали определяте пениса си за малък или просто искате да имате още по-голям. Нищо не ви пречи да опитате!

Остави коментар

*

Copyright © 2017 by: Уголемяване на Пениса • за контакти: "potentnost mail yahoo.com "

Лекар БГ - класация за медицински сайтове