Уголемяване на Пениса

Как да увеличим размера на мъжкото си самочувствие

Увеличаване на Либидото по Естествен Път

Може би най-чeсто срещаните и най-бързи методи за подобряване на либидото са продуктите за подобряване на мъжката сексуалност. Има също така и редица добавки, на които се преписват подобни качества.

Въпреки това съществуват и много други начини за увеличаване на либидото, за които голяма част от мъжете дори неподозират.

 

Предимства на медикаментите често предписвани за подобряване на потентността

 

Едни от най-често срещаните предписалия за “лечение” на сексуалните проблеми са Виагра, Левитра и Сиалис. Много мъже ги предпочитат заради бързото справяне с проблема на еректилната дисфункция. Препарати като тези имат висок процент на успех и могат да бъдат предписани само от лекар.

На първо място е много важно да се определи какво е физическото състояние на човека на който те би трябвало да се предпишат. Това разбира се може да бъде направено от медицинско лице и професионалист в областта.

 

Недостатъци при използването ма медикаменти за повишаване на либидото

 

Приемането на подобен вид медикаменти понякога крият доста рискове, нежелани странични ефекти и неразположения. Някои от най-честите нежелани реакции са диария, световъртеж, зачервяване на кожата по лицето, главоболие и киселини в стомаха.

По сериозните странични ефекти могат да включват тежки алергични реакции, продължителна и болезнена ерекция, гръдна болка, замайване, загуба на слуха и промяна в зрението. Въпреки, че по-сериозните нежелани реакции се срещат рядко, това може да бъде достатъчен повод подобен тип медикаменти да бъдат избегнати.

 

Ползата от използването на натурални добавки за подобряване на сексуалната функция

 

Друг вариант за мъжете, които искат да увеличат своето либидо е приемането на хранителни добавки. Повечето от тях съдържат различни билкови компоненти , които ги превръщат в една изключително успешна и безопасна алтернатива. Една от активните съставки в подобен тип продукти е Трибулус или Трибестан, който може да бъде закупен свободно в аптеките или в магазините за здравосдловни храни.

Други компоненти на билковите таблетки са Корейски жен шен, Гинко Билова , Дамяна, както и редица други екстракти от плодове или корени на определени билки и растения. Положителния ефект от тях може да се наблюдава не само в конкретна насоченост, а в цялостното подобряване на сексуалната функция при мъжа.

Нерядко продуктите за подобряване на сексуалността при мъжете и увеличаването на размера на пениса са тясно свързани.

 

 Причини за възникване на импотентност при мъжа

 

След споменатите методи за подобряване на либидото е време да обърнем внимание и на причините причиняващи импотентност. Често възрастта се явява основен фактор за проблемите с еректилната дисфункция, но много често тя е причинена от здравословни проблеми настъпващи с нея. Основни рискови фактори за импотентността са тютюнопушенето,редовната употреба на алкохол и приемането на наркотични вещества.

Затлъстяването също може да причини еректилна дисфункция или в не редки случаи да се отрази на либидото. Начина на живот и нивата на физическа активност както и общото здравословно състояние играят важна роля в сексуалния живот при мъжете. Стресът и емоционалните фактори също се разглеждат като ключов момент .

 

Методи за дългосрочно повишаване на либидото

 

Може да звучи твърде старомодно,но начина на живот,който водите Може по естествен път да увеличи вашето либидо. Това включва не само балансираното хранене и прием на витамини и минерали. Доказано е, че спорта не само подобрява физическия тонус, но и либидото, които на практика са взаимно свързани. Избягването на вредни фактори като тютюнопушене консумация на алкохол и употреба на наркотици ще имат неблагоприятен ефект върху вашето полово здраве.

Емоционалното разположение също не е за пренебрегване. Психологически състояние като депресия, стрес, тревожност и умора са фактори, които могат да предизвикат импотентност. Ако има въпроси на,които трябва да се отговори, то винаги проблема трябва да бъде потърсен във вътрешното състояние на всеки мъж, да се определи първоизточника и да се потърси адекватно решение на проблема.

Редовният прием на витамини и минерали, както и редовният спорт, могат да запазят здравето като цяло. Статистиката сочи, че колкото по-балансирано и хармонично е ежедневието на човек, толкова по-високо е неговото либидо и сексуално желание.

 

Ето и няколко бързи съвета за повишаване на сексуалното желание

Част от храните, за които е прието, че помагат за повишаване на сексуалното желание са:

  •   Шоколад
  •  Банани
  • Бадеми ( Ядки)
  • Яйца
  •  Смокини
  •  Чесън
  •  Храни богати на Селен

 

Един от начините за повишаването но либидото по естествен път са дългата любовна игра и масажите. Предварителната нагласа е от изключителна важност за постигането на максимално удоволствие при половия акт. Постигането на интимност в истинския смисъл на думата водят до чувство на удовлетворение и взаимен комфорт.

 

На страниците на www.potentnost.com,  можете да откриете статии за повишаванена либидото по естествен начин, както и натурални методи за подобряване на потентността.

Остави коментар

*

Copyright © 2017 by: Уголемяване на Пениса • за контакти: "potentnost mail yahoo.com "

Лекар БГ - класация за медицински сайтове