Уголемяване на Пениса

Как да увеличим размера на мъжкото си самочувствие

Уголемяване на Члена

 

След няколкогодишни проучвания относно различните методи увеличаването на пениса ,ние открихме най-безопасния метод , който бихме искали да споделим с вас.

 

Преди да вложите време и средства в някой от методите, в които се твърди, че ще имат този ефект е добре да подходите предпазливо.

 

  •  Не бихте искали да увредите здравето си докато се опитвате да увеличите размера на своя пенис
  • Ще трябва да вложите средства и време, за да получите желаните резултати. Вече съществуват доста продукти с несигурен и недоказан произход, чрез които няма да получите резултата който очаквате.
  • Трябва да сте запознати със съдържанието на продуктите , които сте решили да ползвате.
  • Бъдете изключително предпазливи към продукти с недоказан произход и към такива, при които е необходимо да се заплащат различни такси изискващи предварителни плащания или регистрации.

 

Пенис помпи

 

Пенис помпите са един от не хирургичните методи за увеличаване на пениса. Те са значително обикновени като дизайн и функция. Състоят се от пластмасов цилиндър, силиконов или гумен уплътнител, който се поставя върху пениса и помпа , чрез която се създава вакуум. Той кара притока на кръв да се задържа в пениса , което води до разширяване на кръвоносните съдове и от там може да се наблюдава уголемяването на пениса. Гуменият пръстен в основата на помпата спомага за поддържането на ерекцията.

При този метод наблюдаваните резултати са временни и често са достатъчни за времето в което трае половото сношение. Съществуват малки рискове и са сравнително евтини в сравнение с други методи за увеличаване размера на пениса.

 

Пенис екстендери

 

Пенис  екстендерите са част от ефективните нехирургични методи за увеличаването на размера на пениса. Те осигуряват правилното положение и натиск за увеличаването на размера.Това е лесен и безопасен начин, който би осигурил едни средно задоволителни резултати. Пенис екстендерите работят на принципа на разтягането, като чрез тяхната употреба се разчита клетките подложени в областта на разтягане и напрежение да се делят и по този начин да се стигне до увеличаването на размера.

За постигането на резултат е необходимо те да бъдат използвани последователно, което се изразява в постепенно и систематично удължаване на времето при тяхната употреба. В началото се препоръчва носенето им в рамките на 2 – 3 часа дневно, като след няколко седмици то трябва да достигне 6 до 8 часа. Обикновено увеличаването се наблюдава в рамките на няколко седмици.

Дизайна на пенис екстендерите е претърпял редица промени във времето. Сега те са значително по-удобни подходящи за носене дори и под панталона. Необходимо е да се свалят само когато ходите до тоалетна. Съвременните пенис екстендери притежават и допълнителни приставки, които се добавят при увеличаването на пениса.

 

  Тежести

 

Тежестите за увеличаване на пениса се закрепят ръчно и се разчита на гравитацията на тежестта , която оказва напрежение върху пениса. Обикновено това е свързано с доста време което се влага в непрекъснатото намаляване и увеличаване на тежестта. Тези упражнения се изпълняват поне по пет минути и не се препоръчват повече от десет. Като този процес се повтаря многократно. Това е лесен и евтин начин за увеличаване на размера на пениса, но за резултатите от него рядко се намира подробна информация.

 

Таблетки и лосиони за подобряване на потентността

 

Таблетките за подобряване на потентността най-често съдържат комплекс от аминокиселини,билки и витамини, които подобряват притока на кръв към пениса. Това значително повишава нивото на ерекцията. Друг благоприятен ефект при таблетките е, че те увеличават нивото на тестостерона, което от своя страна повишава потентността и засилва сексуалното желание.

Част от таблетките съдържат съставки укрепващи тъканта, от която е изграден пениса. Резултатите обикновено настъпват в рамките на няколко седмици.

 

Лосионите също съдържат аминокиселини, витамини и антиоксиданти. Метода им на прилагане ги прави сравнително бързо действащи. Лосионите се прилагат директно върху пениса и бързото абсорбиране допринася за тяхната ефективност.

Подобно на други техники за подобряване на потентността тук е налице увеличаването на обема кръв настъпващ в пениса водещ и до неговото увеличаване.

 

Увеличаването на пениса може да бъде постигнато чрез средства, които не включват хирургична намеса. Има много ефективни, безопасни и евтини варианти за това. Някои от методите са почти незабавни, при други това отнема малко повече време. Обикновено те ес прилагат от мъже желаещи да подобрят своя сексуален живот без да се подлагат на хирургична намеса.

Остави коментар

*

Copyright © 2017 by: Уголемяване на Пениса • за контакти: "potentnost mail yahoo.com "

Лекар БГ - класация за медицински сайтове