Уголемяване на Пениса

Как да увеличим размера на мъжкото си самочувствие

5 Съвета за Уголемяване на Пениса

Вече не е странно когато се заговори за подобряване на сексуалната функция при мъжа,но все още съществуват притеснения и табута при засягането на тази тема.

Нерядко се срещат мъже, които не желаят да споделят своя опит за уголемяване на  пениса, чрез различни натурални продукти, като таблетки, пенис екстендери или упражнения.

Това може би се дължи на факта, че малко хора успяват да открият подходяща,неутрална и безопасна програма за подобряване на сексуалната функция и увеличаването на мъжкия полов орган.

 

Всеки  който се е интересувал би опровергал твърдението, че като цяло липсва информация относно този проблем. Това може би е наистина така. Въпреки това  повечето от тези статии и  сайтове са написани с рекламна цел или са базирани въз основата на слухове.

Предлагаме ви 5  съвета за подобряване на сексуалната функция при мъжа.

 

Упражнения

Тлъстините в коремната област много често влияят на общия изглед на човек. Обикновено те се отразяват не само на структурата на тялото, но и много често карат пениса да изглежда малък.

Това е не само защото тези така нежелани тлъстини могат да накарат вашият член да създава такова впечатление,но и защото с подобна структура на тялото ,вие може да създадете впечатление на човек,който е по-нисък и набит отколкото всъщност е.

 

Таблетки за увеличаване на пениса

Натуралните продукти за увеличаване размера на пениса и също могат да имат положителен ефект. Някои естествени продукти, като Vimax могат да дадат изключително добър резултат.  Всъщност положителната страна на таблетки от този тип е и ограничаването на проблеми свързани с преждевременната еякулация, бързата загуба на ерекция и понижено либидо.

 

Диети

Консумацията на плодове, ядки, зеленчуци и някои видове риба като риба тон и сьомга могат да имат много добър ефект върху доброто ви  представяне в леглото. Не забравяйте, че колкото по-богата на калий, цинк, магнезий и други витамини и минерали е храната,която консумирате, толкова това увеличава шансовете ви да повишите своята сексуална функция, а това определено ще изпрати положителни сигнали върху вашия пенис. Възможно е дори и повишаване на неговия размер.

 

Йога

Йога или Тай-Чи могат да подействат изключително балансиращо върху умственото и физическото ви състояние. Също така тяхното практикуване имат силен благоприятен ефект върху подобряването на общата сексуална функция при мъжа.

Има случай, в които при практикуването на Йога и прием на натурални таблетки за увеличаване на пениса, се наблюдава резултат, който дори и практикуващият не е очаквал да постигне.

 

Пози при полов акт

Ако смятате,че размера на вашия пенис не е достатъчно голям, то по-добре е да си направите консултация със специалист, вместо да оставите нещата на собствената си преценка. Въпреки това вие можете да опитате различни пози спомагащи за по-дълбоко проникване.

Това разбира се няма да направи размера на пениса ви по-голям, но поне ще създаде такова усещане. Една от тези пози е когато жената е отгоре и сама контролира навлизането на члена. Друга поза за по-дълбоко проникване е когато жената е легнала настрани а вие сте върху нея. Методите съвсем не се изчерпват с тези две пози, но дори и чрез тях ще имате по-пълноценен полов акт, от който и двамата ще изпитате удоволствие.

 

В общи линии може да се направи извод, че тези 5 съвета ще дадат възможност за подобряване на сексуалната ви функция, но едва ли биха имали сериозен ефект върху трайното уголемяване на размера  на вашия пенис. За тази цел можете да се обърнете към различните програми, които биха имали по-благоприятен ефект.

Остави коментар

*

Copyright © 2017 by: Уголемяване на Пениса • за контакти: "potentnost mail yahoo.com "

Лекар БГ - класация за медицински сайтове